Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

Upgrade Completely Breaks Tubepress


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 chris@videomi.com

chris@videomi.com

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 27 August 2015 - 11:58 AM

I just upgraded from 3.1.6 to 4.1.11 and Tubepress now doesn't work at all. My pages simply return the following error:

 

Fatal error: Class 'tubepress_impl_patterns_toposort_TopologicalSort' not found in/nfs/c10/h04/mnt/150983/domains/videomi.com/html/tubepress/src/main/php/classes/tubepress/impl/html/CssAndJsRegistry.php on line 315

 

There was also a file called "tubepress-content/config/boot.json" in the old installation. I'm using the standalone version.

 

Any suggestions on how to fix this?

 

Chris Blair



#2 eric

eric

    Lead Developer

  • TubePress Staff
  • 2,787 posts

Posted 27 August 2015 - 04:19 PM

Hi Chris,

 

Fatal error: Class 'tubepress_impl_patterns_toposort_TopologicalSort' not found

 

This error refers to a class present in TubePress 3.1.6 but not 4.x.x, which indicates to me that your videos page (or wherever you're invoking TubePress) is still referencing your old TubePress installation. It's tough to provide much more guidance without getting a first-hand look at your installation. There were quite a few changes between 3.x.x and 4.x.x, so I would recommend that you carefully follow the installation, initial setup, and usage instructions.

 

There was also a file called "tubepress-content/config/boot.json" in the old installation. I'm using the standalone version.

 

boot.json has been replaced by the settings.php file, so you can ignore boot.json.

 

If you'd like to send any of your files or provide credentials via a ticket so that we can get a first-hand look, we'd be glad to assist.