Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

Youtube Responded With An Error: Bad Request


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 txprogrammer

txprogrammer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 June 2015 - 11:43 AM

http://zl1registry.c...ress_debug=true



#2 Janne Kurkinen

Janne Kurkinen

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 25 June 2015 - 01:27 PM

Getting "YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available" even when I just updated to the newest version 3.1.8 ?



#3 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 26 June 2015 - 03:09 AM

Janne,

 

Newest version is TubePress 4.0.10, which is available via the "Downloads" link at the top of the forum.  We are no longer available via the WordPress Repository.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#4 Gayatri Patel

Gayatri Patel

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 28 June 2015 - 11:46 AM

Hi. I bought the newest version and uploaded ,but still getting: YouTube responded with an error: Bad Request

.

 

http://southwestaquatics.com/



#5 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 30 June 2015 - 12:56 AM

Gaytri,

 

Could you please provide a direct link to a page with videos on it?

 

Also, please make sure you have put in your own YouTube API key


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!