Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

Youtube Responded To Tubepress With An Http 410 - No Longer Available


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jackson2545

jackson2545

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 04 June 2015 - 01:16 AM

I am getting the following error:

 

 

YouTube responded to TubePress with an HTTP 410 - No longer available

 

I have upgraded to the latest TubePress version. Is there a fix for this?

 

Thank you!



#2 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 04 June 2015 - 07:55 PM

Hello,

 

Please verify you are using TubePress 4.1.8 downloaded from the marketplace at the top of our forum here.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#3 Twerk Jerk

Twerk Jerk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 07 June 2015 - 09:47 AM

Is there a way to upgrade if I am using an older vertion? I am having the same issue and dont want to have to reinstall the pluging everytime there is an update.



#4 Twerk Jerk

Twerk Jerk

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 09 June 2015 - 07:42 AM

?

#5 eric

eric

    Lead Developer

  • TubePress Staff
  • 2,787 posts

Posted 09 June 2015 - 07:16 PM

As Brandon has suggested, the fix for this error is to simply upgrade to the latest version of TubePress (4.1.9 at the time of this writing).

 

Is there a way to upgrade if I am using an older vertion? I am having the same issue and dont want to have to reinstall the pluging everytime there is an update.

 

I'm not sure I understand your question entirely. Could you clarify or explain your concern in more detail? Thanks!



#6 Steve Fischer

Steve Fischer

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 June 2015 - 10:10 AM

I updated to version 4.1.10 and now I'm getting a different error.  "YouTube responded with an error: Bad Request".  Can someone help me please?



#7 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 26 June 2015 - 03:08 AM

Hello, please follow these directions to add your own YouTube API Key to tubepress

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!