Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

Youtube Responded With An Error: Bad Request

tubepress-pro

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Nederlandse zwembaden

Nederlandse zwembaden

    Newbie

  • TubePress Pro
  • Pip
  • 5 posts

Posted 19 May 2015 - 07:04 AM

I just Installed Tubepress Pro, with an API key. I uploaded a lot of Youtube videos. It worked, but after adding more videos to my same Gallery, I got the error 'YouTube responded with an error: Bad Request'. What to do, where is the bug.

 

Thanks in Advance, Gerben, Netherlands

 

I just uploaded these video's ID to my Gallery:

6JaCtcVKJ7I, CCxrC9qPP34, ey9-4WbCWf0, Wkqq0K_O1E8, d5WYY7YvzH0, 7w7CqS5Ry6g, zMEmWfEUfEI, uWqPk1fc1E8, ey9-4WbCWf0, 8fblVxtD1u0, jMk6eZXmu98, ULxdEUVyEBw, nt_2IwWCCSE, QokTdh7n0zs, hKqJEW5V90k, a24kxSaTbkE, hKqJEW5V90k, uX4uBmYQoso, Wkqq0K_O1E8, U9BSudeyXhA, uS49CNtLqeI, xCLv8DpuXlo, R18m8OlcsAs, Im4NAsh4n6I, yuLyKefXTWA, LhsNVU91ctY, BSSbpg0_Rms, 5n60GkdKii0, aTsDtrLQAN8, BSSbpg0_Rms, CTPwnHGvZ-0, fzQk-z7KFK8, ZHButLnGj24, -ut1MD6GM-k, F73_eXz73lA, s2LHq9pk2XY, qSehCAI9vQY, 4vh5O8XXDDI, mRxOWdBoNyE, GjaOhaSYq7M, ZjjuT9HfU2M, EW_ILm2ZLAU, EQffkKHv4QI, OlL42ismYvo, H_OSlmRvOSM, icGv81wr21w, 4zZycCUSdTE, kvzM2wjzDeU, idDxTIfas3E, AeepCjib90M, 64lJ1A4duGY, 5gq2mBRaqp4, OGuOz9TfW8s, SerjhpU03NU, 82DH_0ehtvY, lI1K2achBnU, DGolKNMEUrs, Bh6Pdbg6F5E, PwUa3wXhMpY, PAUMReoIvP0, 2Plfn0CeRCE,

 

Somewhere it goes wrong, because if I select a few of them, it works. If I select all of them, it doesn't work. What can it be?? The number? The Pro version is unlimited



#2 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 19 May 2015 - 08:14 PM

Gerben,

 

Can you provide a link to your site and turn on TubePress debugging? This will allow me to see what's going on.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#3 Nederlandse zwembaden

Nederlandse zwembaden

    Newbie

  • TubePress Pro
  • Pip
  • 5 posts

Posted 20 May 2015 - 02:55 AM

Brandon,

 

Tubepress Debugging was already on. I just changed my page where it went wrong, but is was this one: http://www.nederland...gelreep/videos/

 

I skipped - I thought - 5 or 6 videos, and then it worked. But there is no maximum number of videos you can place, or is it? I would like to place more Youtube videos on that page



#4 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 20 May 2015 - 11:39 PM

The max results per inquiry/displayed page is limited by the YouTube API to 50 videos.

 

One suggestion would be to create a playlist, and then use TubePress to display your playlist, this will allow you to use ajax-pagination to display near infinite pages of videos (I've seen galleries with 800+ pages of 50 videos per page)

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#5 Nederlandse zwembaden

Nederlandse zwembaden

    Newbie

  • TubePress Pro
  • Pip
  • 5 posts

Posted 21 May 2015 - 03:25 PM

Thanks Brandon, your idea of a Playlist was a good idea. Especially for my Youtube performance. I made a playlist for Tikibad Duinrell, 336 videos: https://www.youtube....j6Th4_ktZe0ci0N

But: when I look at my page (http://www.nederland...uinrell/videos/), not all my 336 videos are displayed, now I see only 36 videos....where does it go wrong??



#6 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 21 May 2015 - 11:16 PM

Hi,

 

So, you have to give the YouTube API some time to populate everything correctly.  I've seen it take up to 5 days for videos to show up in their API.

 

I just hopped over to your page and I saw 200 thumbnails (50 per page, 4 pages) so I'd say give the API some more time.  If the videos aren't there by Monday, post again and I'll take a look at the debug output to see what YouTube is saying.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#7 Nederlandse zwembaden

Nederlandse zwembaden

    Newbie

  • TubePress Pro
  • Pip
  • 5 posts

Posted 22 May 2015 - 01:21 AM

Thnks Bradon for your help! I'll check this on monday again



#8 Nederlandse zwembaden

Nederlandse zwembaden

    Newbie

  • TubePress Pro
  • Pip
  • 5 posts

Posted 26 May 2015 - 09:05 AM

Mmm, Brandon, it didn't work....not displayed the 336 videos, do you know what to do now?? See this: http://www.nederland...uinrell/videos/



#9 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 26 May 2015 - 09:38 PM

I'm not seeing anything in YouTube's output to say why its not returning all of your videos.  Have you verified they are all embedable from within the YouTube settings page?

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!