Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

Thumbnails From Video Will Not Show On Page


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 volumetv

volumetv

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 12 July 2013 - 10:52 PM

I currently have a youtube playlist setup for my website. After testing the playlist with 5 videos I decided to add more videos to the playlist. When adding new videos to my Youtube playlist for my website it will not show up in Tubepress. I have a paid account.  the website is using wix.com and it is www.volumetvonline.com. Please help me fix this bug with your software



#2 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 13 July 2013 - 10:21 PM

Hello volumeTV,

 

We are sorry to hear that your video's are not updating quickly for you.  Unfortunately, this is something that is beyond our control as it has to do with the speed at which Google/YouTube pushes the updates to become available via the API.

 

Someday's it updates very quickly and other days it does not update as quickly.

 

One thing to try, is to press Ctrl+F5 to force a reload of the entire page instead of depending on the computers cache.  You can also try removing any cache settings you may be using on your server.

 

Let us know if we can help in any other way.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!