Jump to content


These Forums Are Now Read-Only


For TubePress support, please post a question here or open a support ticket and we will be glad to assist.


Photo

My Thumbnails Have Shifted To The Left Without Me Doing Anything To Them.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 kidscoop_6483

kidscoop_6483

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 01 June 2013 - 02:26 PM

Hello,

 

I just went to check on two of my pages that I use Tubepress on and they both have the same problem and didn't have before. I am a WIX user and am checking on my Mac.  I am sure there is a simple explanation but I don't know enough about your product to say but I do love it. Can you please help? One of my pages is http://www.scooptroo...trailers/c1c87  It is happening to all my pages with Tubepress.

 

Thank you, Catherine

 



#2 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 02 June 2013 - 07:11 PM

Catherine,

 

When looking at your linked site, I see that the thumbnails are on the left side of the page, but they are still within the DIV.  Is this what you are referring to?  If so, did they used to be centered in the page?

 

Let us know.

 

Thanks


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!


#3 kidscoop_6483

kidscoop_6483

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 06 June 2013 - 06:39 PM

Hi Brandon,

 

Yes, they all nicely fit in the centre below the video and then one day all of them shifted to the left without my doing anything. I don't know what you are seeing but they were set up to show 4 thumbnails and then only showed three with the one of the left, right up against the edge of the frame. The video, however, is in the centre. It just doesn't look right. Is there a fix for this?



#4 brandon

brandon

    Advanced Member

  • TubePress Staff
  • 1,989 posts

Posted 10 June 2013 - 12:07 PM

kidscoop,

 

Please try disabling your plugins and checking on TubePresses alignment.  It's possible that one of your plugins, or if you changed aspects of your theme, that is causing the shift.

 

After disabling all plugins, if tubepress is fixed again, try turning one plugin on at a time.  This will help narrow down the problematic plugin.

 

If it is still mis-aligned, let us know and we'll take a deeper look into the code and see if we can figure it out.

 

let us know.

 

Thanks!


Want a faster, more personalized support experience? Open a ticket with us! We will be gradually phasing out forum-based support in favor of a proper ticketing system. Please help us help you!